د طبعي علومو څانکي اړوند

Insert image

تاریخچه دیپارتمنت علوم طبیعی

هدف، مهم ترین مفهوم در آموزش و پرورش است. تحقیق اهداف آموزش و پرورش رسالت اصلی هر نظام آموزشی است.  نیروی بشری آموزش دیده و متخصص یکی از عناصر اصلی توسعه سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشورها شمرده می‌شود. بدون تردید انکشاف همه جانبه افغانستان بدون حضور منابع بشری متخصص و متعهد امکان پذیر نخواهد بود. ارائه آموزش‌های معیاری در حوزه انجنیری تربیه نیروهای متخصص در بخش‌های مختلف رسالت مهمی است که پوهنحی های انجنیری به عنوان نهاد های تحصیلات عالی انجنیری عهده دار هستند.

طوری که هویداست که شورای عالی تحصیلات بعنوان عالیترین مرجع تصمیم گیری در راستای تصویب پالیسی های کلی وزارت تحصیلات عالی ، ایجاد انکشاف و توسعه برنامه های علمی و ارتقایی کمی و کیفی پوهنتون ها میباشد

ودر بند پنجم آن چنین فیصله شده است (غزنی تخنیکی پوهنتون دالکترومیخانیک پوهنځی ایجاد دوو(جیولوجی او کانونوپوهنځی د دوو انرژی او برښنا دیپازتمنتونوبه لیږد)دیپارتمنتونو سره د جیولوجی او کانونوپوهنځی که د نفتواو ګازو دیپارتمنت ایجاد او ورسره دموجوده انجنیری او کانونو دیپارتمنت نوم تعدیل کول په جیولوجی او دکانونو اکتشاف انجنیری سره د طبیعی علوم او اسلامی ثقافت او ټولنیزو علومو د دوو غیر فارغ ورکونکو دیپارتمنتونو ایجاد او دی جیولوجی او کانونو پوهنځی دسیول انجنیری دیپارتمنت تدریجی لغوه کول تاید دی. یاد پوهنتون او اړوند ادارات دی اصولی کړنی تر سره کړی). دیپارتمنت علوم طبیعی غیر فارغ ده در کنار سایر دیپارتمنت های موجوده پوهنتون تخنیکی غزنی در عرصه های تعلیمی وتربیه انجنیران ورزیده و پاسخگو به نیاز های جامعه فعالیت میکند.

اعضای کادر علمی دیپارتمنت علوم طبیعی

1. محترم پوهنمل سیدعدنان "موسوی" استاد فزیک و آمر دیپارتمنت علوم طبیعی
  2. محترم نامزد پوهنیار محمد امین"حکیمی" استاد ریاضی
  3. محترم نامزد پوهنیار محمد عارف "فرامرز" استاد کیمیا
  4. محترم  نامزد پوهنیار بشیراحمد "شریف" استاد فزیک
  5. محترم نامزد پوهنیار نیک محمد"ریښتین" استاد کمپیوتر
  6. محترم نامزد ‍پوهنیار حبیب الله "        "   استاد کیمیا

دیدگاه  (Vision)

دیدگاه دیپارتمنت علوم طبیعی درمطابقت به دیدگاه پوهنځی الکترومیخانیک مصمم به آوردن بهبود در عرصه های تعلیمی وتربیه انجنیران ورزیده و پاسخگو به نیاز های جامعه، ارایه خدمات با کیفیت علمی تحقیقی در بخش علوم طبیعی که آراسته با اخلاق و تدین باشند  در سطح کشور مساعد سازد.

رسالت(ماموریت) Mission:

دیپارتمنت علوم طبیعی  منحیث یک واحد  اکادمیک متعهد است با اتکا به ارزش های اسلامی، اخلاقی و پایبندی به قانون، وظیفه خویش می‌داند تا زمینه تدریس با کیفیت و عالی را برای  محصلان رشته های انجنیری پوهنتون تخنیکی غزنی فراهم ‌نماید.

اهداف (Objectives)

• تربیه نیروی انسانی متعهد، متخصص، کار آفرین خلاق و و طن دوست.
  • تنظیم امور اکادمیک و اداری دیپارتمنت تحسین و تقدیر اعضای دیپارتمنت که از خود شایستگی در تحقیق ، تدریس و سایر فعالیت‌های اکادمیک نشان داده باشد.
  •  تعهد و تخصص مسلکی، تدریس باکیفیت و استفاده از تکنالوژی معلوماتی در پروسه تدریس.
  • تقویه مهارت های تحقیق در محصلان.
  • استفاده از بورسیه های تحصیلی ماستری و دوکتورا برای اساتید.
  • مساعد نمودن محیط تعلیمی دوستانه برای محصلان وتقویه نمودن روحیه همکاری بین محصلان و دیپارتمنت.
  • تشویق محصلان به مطالعه کتاب‌‌های مختلف و مقاله مطابق رشته تحصیلی شان.